Espectacles

Creadora, narradora, guionista i directora des del 1998.

 

Ha presentat els seus espectacles en diversos festivals, cicles de narració́, poesia i teatre d’arreu del país i de l’Estat espanyol a part d’actuacions continuades en programacions estables per tot Catalunya.

 

Combina els espectacles íntegrament de text amb les actuacions amb acompanyament musical tant amb músics de formació́ clàssica com contemporània.

 

Ha creat projectes a la carta d’espectacles, CD’s, produccions i presentacions d’actes per a la Fira Mediterrània de Manresa, Fundació La Caixa, Vallformosa, Nit de Castells, Descobrir Catalunya i Generalitat de Catalunya entre d’altres.

 

També ha col·laborat fent formacions per adults amb la Universitat Ramon Llull, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Vic, Universitat Rovira i Virgili, Escola Marta Mata i les Escoles d’Estiu de la Generalitat.

 

Els seus espectacles es caracteritzen per la intensitat interpretativa i la tria de textos de contingut contundent.

 

És protagonista de tots els seus espectacles i en fa l’adaptació́ de tots els guions.
l’adaptació de tots els guions.

 

Principals institucions amb qui ha treballat:

Festival EVA.

Des del 2005.

Dirigeix el Festival EVA, EN VEU ALTA, festival internacional de narració i tradició oral al Penedès, a Pradell de la Teixeta (Priorat).

Eva 354

Des del 2014.

Gestiona el servei de voluntariat cultural lector EVA354 per acostar la lectura en veu alta als col·lectius més desafavorits i potenciar-ne l’acte.

Més informació:  www.eva354.com

EVA+EVA354

La Cisterna

Des del 2013.

Dirigeix i gestiona la sala d’espectacles La Cisterna, a Vilafranca del Penedès.

Docència

Compagina els espectacles amb la formació per adults i joves en el món de la narració i la lectura en veu alta. Imparteix classes dins l’àmbit de professionals o de públic general Ha fet cursos a les escoles d’estiu de les principals universitats del país.