Morir ofegat a La Cisterna

Tancar la Cisterna és tancar literalment casa meva i, per altra banda, és entendre que la llei no em deixa reunir amics, coneguts i desconeguts per compartir cultura

No hem desaparegut, no, tan sols estàvem esperant a veure si ens acabava de caure la llosa de la llei sobre el cap. I sí, finalment, sí. Fem pública i adjuntem la carta que hem rebut de l’ajuntament perquè tots plegats, estic segura, no tenim res a amagar i aquestes coses, que són purament administratives i absolutament emparades per la llei, no tenen perquè no poder ser vistes per tothom.

Si teniu paciència, us ho llegiu. Si us ho llegiu i ho enteneu tot, perfecte. Si no, feu com jo i intenteu poder entendre quelcom més (de les lleis, normatives i decrets varis que els homes i dones de la terra fan i desfan segons l’època, les necessitats i fins i tot els estats d`ànim) trucant a urbanisme de l’ajuntament per tal que us ho expliquin a nivell d’usuari. Si us responen, aviseu. Jo encara espero resposta després del cataclisme.

Llegeix l’article sencer a surtdecasa.cat

Comparteix aquest article :

Deixa un comentari