La Caixa

L’ARCA DE NOÈ

La Jordina va rebre l’encàrrec de La Caixa de fer una proposta d’espectacle familiar vinculat a la mitologia. En aquest sentit, la temàtica i els orígens de diferents mitologies era certament infinit. La pròpia, però, essent o no creient, és la que potser de vegades tenim més oblidada i de la qual no en coneixem els continguts o perquès. L’aposta va ser de quilòmetre 0: la proposta de l’ARCA DE NOÈ va venir arran de la força dramàtica de les escenes i el contundent dels seus continguts.

L’espectacle va estar girant per tot l’estat espanyol des del 2012 fins mitjans del 2017 amb un total de més de 90 funcions i aproximadament, uns 8.000 escolars.

 

Espectacle en Gira Nacional des del 2012

 

Espectacle: L’Arca de Noè (gran format)
Actriu i Narradora: Jordina Biosca
Músic: Mauricio Molina
Tècnic: Guillem Rodríguez
Mirada Externa: Jordi Palet
Guió Adaptat: Jordina Biosca
Traducció al Castellà: Laura Batllori
Idiomes: Català o Castellà
Públic: Familiar

-> Dossier de l’espectacle
-> Fitxa tècinica

Les històries bíbliques han transcendit en el temps sota diverses formes d’art, i a més del seu sentit religiós, formen part del nostre imaginari col·lectiu, de la nostra cultura i les nostres festes i tradicions. Malauradament, però, son cada cop menys conegudes per les generacions més joves.

 

Us proposem endinsar-nos en aquesta part del nostre patrimoni cultural a través d’un relat en el qual els animals en són protagonistes: L’Arca de Noè. La força de l’espectacle recau en la narració a càrrec de l’actriu Jordina Biosca que, acompanyada per la música i els efectes sonors de Mauricio Molina i d’un audiovisual d’animació creat per l’il·lustrador Sebastià Serra, donaran vida a les peripècies que va viure Noè per enfrontar-se al diluvi universal.

 

Comparteix aquest Espectacle

  • Categories:
  • Comparteix aquest Espectacle

MÉS ESPECTACLES